7 مرحله مهم در نظافت راه پله

امروزه تمیزی حرف اول را در هر مسئله ای میزند و تمیزی و نظافت راه پله‌ها هم جزو آن دسته از مکان هایی است که از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا اولین جایی که مخاطب می‌بیند راهرو و راه پله است. عدم تمیزی راه پله‌ها علاوه بر جلوه بدی که به ساختمان شما می‌دهد، منجر به انتشار آلودگی و گرد و غبار نیز می‌شود. البته نظافت راه پله مراحلی دارد؛ که در این مقاله این مراحل را به ترتیب برای شما توضیح می‌دهیم تا کار راحت‌تری داشته ‌باشید. تمیز کردن راه پله‌ها بهتر است هفته‌ای یکبار انجام گیرد؛ زیرا روزانه رفت و آمد زیادی در آن می‌شود و همچنین گرد و غبار زیادی از در و پنجره‌ها به داخل می‌آید. قبل از شروع به نظافت، از ساکنین ساختمان بخواهید پادری‌ها و هر وسیله‌ای که در راهرو دارند از سر راه بردارند؛ تا تمیز کردن راه پله‌ها به طور کامل انجام شود. همچنین برای نظافت راه پله از طبقات بالایی کار خود را شروع کنید. در صورتی که از طبقات پایین شروع به تمیز کردن کنید پس از اتمام کار و در هنگام بازگشت، پله‌های طبقات پایینی دوباره کثیف می‌شود؛ همچنین در هنگام تمیز کردن، گرد و غبار از طبقات بالا به طبقات پایین منتقل می‌شود.

مرحله اول نظافت راه پله :

از گردگیری و زدودن آلودگی دیوارها شروع کنید. می‌توانید با توجه به جنس دیوارها و رنگی که روی آن‌هاست، روش‌های مختلفی را به کار ببرید؛ اما به عنوان روشی کلی دستمالی را با آب گرم مرطوب کنید و روی دیوارها بکشید. اگر لکه‌هایی روی دیوار بود، می‌توانید از ترکیب سرکه سفید و آب کمک بگیرید. برای دسترسی به قسمت‌های بالاتر دیوار هم از چهارپایه استفاده کنید.     آموزش نظافت راه پله  

مرحله دوم نظافت راه پله :

حال به سراغ پله‌ها بروید. برای این کار از وسایل مختلفی می‌توانید کمک بگیرید. تی‌های چرخشی سطل‌داری وجود دارند که کار شما را بسیار راحت می‌کنند. یکبار از بالا به پایین تی بکشید. تی را بشویید. دوباره به طبقه بالا برگردید و یکبار دیگر این کار را انجام دهید. به این ترتیب اثری از آلودگی روی پله‌ها نمی‌ماند. البته می‌توانید در صورت در اختیار داشتن بخارشوی، از آن استفاده کنید. در این صورت کار راحت‌تر و سریع‌تری خواهید داشت. نکته بسیار مهم در تمیز کردن پله‌ها این است که در ساعاتی از روز انجام دهید که رفت و آمد نباشد یا از ساکنین ساختمان بخواهید تا زمان خشک شدن راه پله‌ها تردد نداشته باشند تا با کفش خود، دوباره باعث کثیفی نشوند.

مرحله سوم:

نوبت به نظافت نرده‌ها می‌رسد. در تمیز کردن نرده‌ها حساسیت بیشتری به خرج دهید؛ زیرا برخی افراد عادت دارند هنگام بالا و پایین رفتن نرده را بگیرند تا به آن تکیه کرده باشند. برای پاک کردن نرده‌ها و میله‌ها می‌توان از پارچه‌های میکروفایبر و مواد شوینده استفاده کرد. دقت کنید از ماسک و دستکش استفاده کنید تا برای ریه و پوست و دستان شما عوارضی نداشته باشد. برای تمیز کردن نرده‌ها می‌توانید از سرکه سفید یا جوش شیرین هم استفاده کنید.

مرحله چهارم:

شاید فکر کنید که پریزها و کلیدهای برق، نظافتی نمی‌خواهند؛ اما درواقع مهم‌ترین مکان برای نظافت است که بیشترین آلودگی را ایجاد می‌کند. برای ایمنی بیشتر ابتدا برق را موقتا قطع کنید. مسواکی برداشته و به محلول پاک‌کننده‌ای مانند الکل آغشته کنید و به آرامی پریزها و کلیدهای برق را تمیز کنید. سپس با دستمال تمیز و مرطوب دوباره روی آن‌ها را پاک کنید. پس از این که مطمئن شدید کاملا خشک شد، برق را وصل کنید.

مرحله پنجم:

نظافت پنجره‌ها مانده است. با یک اسپری پاک‌کننده و تی مخصوص پاک کردن شیشه‌ها یا پارچه‌ای تمیز، به پاک کردن پنجره‌ها بپردازید. برای این کار می‌توانید به جای مصرف مواد شوینده، از مایع ظرفشویی استفاده کنید. البته در این صورت باید در آخر با پارچه‌ای خیس، کف روی پنجره‌ها را پاک، سپس خشک کنید. شاید این کار بیشتر زمان ببرد؛ ولی آسیبی به ریه و تنفس شما وارد نمی‌کند. به علاوه که کم‌هزینه‌تر هم است.   روش تمیز کردن راه پله  

مرحله ششم:

اگر ساختمان دارای آسانسور باشد، نباید از تمیز کردن آن غافل شوید. به هر حال محل رفت و آمد است و احتمال انتقال آلودگی در آن زیاد است. برای نظافت آسانسور هم می‌توانید از روش‌های نظافت راه پله کمک بگیرید. از شیشه پاک کن برای تمیز کردن آینه و دیوارهای کابین آسانسور و از تی یا بخارشوی برای پاک کردن کف کابین استفاده کنید. کلیدهای آسانسور را هم با الکل ضدعفونی کنید. مرحله هفتم: در این مرحله، به تمیز کردن پارکینگ یا حیاط می‌پردازید. برای این کار می‌توانید از ساکنین بخواهید خودروهای خود را بیرون پارک کنند و مدتی رفت و آمد نکنند. استفاده از شیلنگ آب بهترین روش برای نظافت حیاط و پارکینگ است. به این صورت که ابتدا دیوارها را با دستمال مرطوب تمیز می‌کنید، سپس کف محیط را می‌شویید و در آخر اگر پنجره‌ای دارد، مانند پنجره‌های راهرو به تمیز کردن آن می‌پردازید.

در آخر:

نظافت راهرو و پله‌ها تمام شده است؛ ولی بهتر است در صورت وجود جاکفشی یا کمد در راهرو، آن‌ها را هم تمیز کنید؛ تا آلودگی آن‌ها به بخش‌های دیگر منتقل نشود و جلوه‌ زیباتری نیز به راه‌ پله‌ها بدهد. نظافت راه پله فرش‌شده: در صورتی که پله‌ها از فرش پوشیده شده باشند، باید از جاروبرقی یا بخارشوی استفاده کنید. دقت داشته باشید جارو یا بخارشوی را پس از استفاده، کاملا تمیز و استریل کنید. فرش راه‌ پله‌ها منبع انتقال میکروب و آلودگی است. بهتر است هر چند وقت یکبار، پس از کهنه شدن فرش، آن را تعویض کنید. هرچند خالی بودن پله‌ها شیک‌تر است و فرش و موکت بیشتر در هتل‌ها و مسافرخانه‌ها به کار می‌رود. نکته: برای تغییر روحیه خود می‌توانید جلوی هر پنجره گلدان گلی قرار دهید؛ البته در هنگام نظافت، گل و گلدان را هم فراموش نکنید. نتیجه: بهتر است برای نظافت راه پله و پارکینگ، از نیروهای خدماتی کمک بگیرید. برای این کار می‌توانید به شرکت خدماتی آذین پاک البرز درخواست دهید. نظافتچی، بنا به درخواست شما می‌تواند آقا یا خانم باشد. هرچند برای نظافت راهرو و پله‌ها و همچنین پارکینگ و حیاط، به دلیل نیاز به جابه‌جایی‌های سنگین و بالا و پایین رفتن از پله‌ها، نظافتچی آقا بهتر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. در صورتی که ساکن استان البرز هستید ، شامل خدمات بالقوه نمایندگی فردیس ، کرج ، اندیشه و مارلیک ما می باشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر ، با ما تماس بگیرید. ما منتظر شنیدن صدای گرم شما مشتریان گرامی هستیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات